modelwoning rustwoning website2

Renovatie

Hoe verleng je de levensduur van jouw woning in combinatie met het verlagen van je energierekening? Op een milieuvriendelijke en betaalbare manier? Daar hebben wij verschillende oplossingen voor: van Label B tot een volledige schilrenovatie. De schilrenovatie hebben we zo samengesteld dat de nieuwe gevel met dak in twee dagen op een standaard bestaande woning gemonteerd kan worden. Daarmee wordt de levensduur van de woning veertig jaar verlengd en is het meteen energievriendelijke gemaakt. Zelfs concepten als 'Nul op de Meter woningen' zijn mogelijk.

Folkert Linnemans, innovatiemanager

"Wij bieden niet alleen technische woonverbetering, wij bieden ook verbetering in woongenot."

Folkert Linnemans, innovatiemanager

Een handige manier om met relatief weinig kosten een relatief hoog rendement te behalen. De oplossing voor de 1,8 miljoen woningen in Nederland die eraan toe zijn: huizen die in de jaren '50, '60 en '70 van de vorige eeuw zijn gebouwd.

Marjet Rutten, schrijfster

"Als we te lang wachten, worden de kosten te hoog."

Marjet Rutten, schrijfster

Hoe wij dit doen? Betaalbaar, toekomstbestendig, energieneutraal en op persoonlijke woonwensen afgestemd? Bekijk hiervoor onze animatie door op onderstaande afbeelding te klikken. Of bekijk de timelapse voor de 'bouw' in de praktijk.

Bekijk ook onze animatie over 'de flat met toekomst':

Bekijk ook het nieuwsitem van 12 maart jl. van Omrop Fryslân.

Stroomversnelling

Wij zijn als eerste aannemer in Noord-Nederland aangesloten bij Stroomversnelling. De Stroomversnelling is een netwerk van ambitieuze bedrijven en organisaties. Wij werken samen aan het ontwikkelen van een nieuw woon product, het creëren van business, propositie-ontwikkelingen met betrekking tot Nul op de meter producten en diensten en kennisontwikkeling. Innovatiemanager Folkert Linnemans vertelt waarom wij aangesloten zijn bij Stroomversnelling:

Nul op de meter renovatie in Roden

Woningcorporatie Woonborg heeft ons opdracht gegeven om 33 woningen te renoveren in Roden tot Nul op de meter woningen. We maken hier gebruik van onze isolatieschil. Deze bestaat uit isolatiegevels en een isolatiedak met zonnepanelen. Samen met nieuwe installaties zorgen deze elementen ervoor dat de woningen net zoveel energie opwekken dan dat ze kosten. Met behulp van onderstaand filmpje krijgt u een indruk van de werkzaamheden.